Jong vogeldag van zaterdag 2 september 2023

Beste leden, gastleden en ge√Źnteresseerden,

Zaterdag 2 september was er een jong vogeldag georganiseerd in het clubgebouw. Dit is een tentoonstelling waaraan alle leden en gastleden kunnen deelnemen en het gaat om vogeltjes die dit jaar geboren zijn. Het was een geslaagde tentoonstelling.


Er waren 10 leden die zich hadden ingeschreven met een totaal van 85 vogels en er waren 3 prijzen te verdelen.
Een prijs voor de beste kanarie, een prijs voor de beste tropische vogel en een prijs voor de beste parkiet.


De prijs voor de beste kanarie was weggelegd voor Rien Kattestaart met een kanarie geelschimmel en de prijs voor beste tropische vogel is gewonnen door Arwien van der Valk met een grote barmsijs en jeugdlid Yaro Giese heeft de beste prijs voor parkieten gewonnen met een grasparkiet.


Fotó's van de Jongvogeldag staan op de foto Galerij pagina.


Mocht u het leuk lijken om eens te komen kijken in ons clubgebouw, we hebben iedere 4 de zaterdag van de maand een leuke, gezellige beurs. Hier kunt u terecht voor verschillende vogels en vogelbenodigdheden zoals voer, materiaal en kooitjes. Of natuurlijk voor een gezellig praatje en/of informatie. Wilt u meer informatie over de beurs, dan kunt u contact opnemen met Ronald van Ellen (06-23720557) of Arwien van der Valk (06-37090348).


Verder staan er dan nog 2 tentoonstellingen op het programma in ons clubgebouw. 
Onze eigen tentoonstelling in week 46 en de districttentoonstelling in week 50.


Mocht u zich willen aanmelden om te helpen tijdens de tentoonstellingen, dan zou dat natuurlijk bijzonder fijn zijn. Hiervoor kunt u contact opnemen met Rien Kattestaart (06-53394852).


En natuurlijk zal er volgend jaar in september weer een jong vogeldag georganiseerd worden.