VOGELBEURS bij DE VOGELVRIEND

Vogelvereniging De Vogelvriend uit Hellevoetsluis organiseert zaterdag 24 november 2018 weer een grootse vogelbeurs. Deze beurs wordt gehouden in het clubhuis van de vereniging gelegen aan het Schelpenpad no. 8 te Hellevoetsluis.

De beurs is geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Op deze beurs zijn altijd volop vogels aanwezig o.a.:

Parkieten, Tropen in alle kleuren, Kanaries enz.enz. Tevens zijn er verschillende handelaren aanwezig. Ook wordt er alles op het gebied van de vogelsport verkocht zoals: zaad, opfokvoer, medicijnen, meelwormen; te veel om op te noemen.

Ook als u vragen heeft over kanaries of tropische vogels, huisvesting van vogels, dan krijgt U op deze beurs altijd antwoord!

Op het gebied van papegaaien of parkieten zijn er deskundige aanwezig. Op deze beurs zijn ook alle attributen te koop die bij de kweek nodig zijn zoals: broedhokjes in alle maten voor verschillende vogels, nestmaterialen, drinkbekers enz. Op deze beurs worden vogels te koop worden aangeboden door leden en handelaren.

Ook niet leden kunnen hier vogels kopen en verkopen.

Tevens kan van gedachten gewisseld worden met kwekers en liefhebbers.

Hebt u nog een vogelkooi over, wij knappen ze op en verkopen ze weer; zo steunt u de vereniging.

Geef even een belletje en wij komen hem halen. Naar de beurs brengen kan natuurlijk ook.

Deze beurs is zeker het bezoeken waard!

NATUURLIJK IS DE TOEGANG GRATIS!

Wilt U een gokje wagen? Het 21-spel, met prachtige prijzen, is aanwezig.

Het Schelpenpad vindt U naast v.v. Vlotbrug en tennisver. De Kooistee.

Voor meer informatie zie onderstaande website;

www.de-vogelvriend-hellevoetsluis.com